AQUABUILDING
Начало Лаборатория за калибриране Проверка на водомери и топломери Продукти За нас Контакти

Аква Билдинг сървиз ЕООД

Над 20 години експертно метрологично обслужване
Политика за поверителност

"Аква Билдинг сървиз" ЕООД, ЕИК 130585660 е администратор на лични данни.

Ние имаме сериозно отношение към защитата на вашите лични данни, спазвайки закона, и приветстваме всякакви въпроси и препоръки в това отношение. Текста по-долу описва как и защо използваме вашите лични данни нашия сайt.

Каква лична информация събираме и защо

Чрез предоставянето на лични данни през платформата за на Аква Билдинг сървиз ЕООД /www.aquabuilding.com/ клиента дава своето съгласие те да бъдат използвани с цел обработване на запитване или доставка на закупени продукти. Това включва дейности като:
  • Приемане на онлайн запитване
  • Отговор на онлайн запитване
  • Приемане на онлайн поръчка
  • Отговор на по отношение на допълнителни изисквания към поръчка
  • Телефонно обаждане за потвърждение на поръчка
  • Изпращане на избраните продукти посредством куриер
  • Изпращане на съобщения чрез SMS
Описаните по-горе цели, за които може да се използват данните, не са изчерпателно изброени и не пораждат задължения за Аква Билдинг сървиз ЕООД. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Личните данни предоставени от потребителя на сайта на " Аква Билдинг сървиз" ЕООД се обработват и съхраняват в съответствие с общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейският парламент) и Закона за защита на личните данни.

Споделяне на лични данни с трети страни

Предоставяйки личните си данни клиентите на www.aquabuilding.com се съгласяват те да бъдат използвани от www.aquabuilding.com и да се предоставят на трети лица, които са куриери и държавни институции.

SSL технология за шифроване

Нашият сайт използват Secure Socket Layer (SSL) технология за кодиране на данни, което защитава информацията, която изпращате към нашитя сайт. Този тип технология ви защитава от това вашите данни да бъдат прихванати от някой друг освен нашия сайт, докато те се предават към нас. Освен това, работим усилено, за да гарантираме, че нашитят уеб сайт е защитен и че отговаря на стандартите на индустрията. Използваме и други предпазни мерки като защитни стени, системи за удостоверяване (например пароли и лични идентификационни номера) и механизми за контрол на достъпа, за да контролираме неоторизиран достъп до нашите системи и данни.

Бисквитки (cookies)

На сайтовете са интегрирани кодове на Google Analytics и Google Adsense, които събират информация посредством “бисквитки” с цел анализ на поведението на потребителите. "Бисквитките" са малки файлове, съдържащи информация, която уеб сайта използва, за да проследява поведението на посетителите си. Това се прави, за да може Google Analytics да ни предоставя информация за потреблението на сайтовете ни с цел тяхното подобряване, както и за предоставяне на тематична реклама през платформите на Google Adsense. Ето тук можете да се запознаете с правилата на Google в това отношение. И, по-конкретно, тук можете да се запознаете с правилата за Google Analytics.

Също така, когато споделите някоя страница на нашите сайтове използвайки бутоните към социалните мрежи (например Фейсбук) на наш сайт, социалната мрежа, която е създала този бутон ще запамети това ваше действие.

Освен това, ние използаме бисквитки за да запазим някои параметри от вашето взаимодействие със сайтовете и да го направим по-функционално.

Всички съвременни браузъри ви позволяват да променяте настройките за бисквитки, включително и да ги изключите напълно. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню "опции" или "предпочитания" на вашия браузър.

Моля обърнете внимание, че ако решите да спрете бисквитките, някои секции от нашите сайтове може да не работят правилно.

Използва ли www.aquabuilding.com бисквитки, които съдържат личните ми данни?

Не, бисвкитките, които използваме са анонимни и не съдържат никакви лични данни.

Контрол върху вашите личните данни

Молим да се свържете с нас по телефон или чрез електронна поща, ако искате да предоставим, променим или изтрием вашите данни. Вие имате пълен контрол върху този процес.

Кой е отговорен за управлението на личните данни

Отговорник за обработването на личните данни е фирма Аква билдинг сървиз ЕООД. За да се свържете с нея използвайте информацията за контакти в нашия сайт.

Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах