AQUABUILDING
Menu
Начало Лаборатория за калибриране Проверка на водомери и топломери Продукти За нас Контакти

Магазин за измервателна техника

Фирма Алква Билдинг предлага доставка на богата гама от техника за измерване. При необходимост всички уреди могат да бъдат доставени със сертификат за калибриране от акредитирана ISO 17025 лаборатория. Фирмата предлага гаранционно и след гаранционно обслужване.
Водомери
Доставка на водомери. Резбови водомери, волтманови водомери, комбинирани водомери, обемни водомери, водомери за водомерни шахти.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ
Термометри и влагомери
Доставка на средства за измерване на температура и влага. Термометри, влагомери, термохигрометри, даталогери за температура и влага, трансмитери за температура и влага.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ
Мултиметри (мултицети)
Доставка на средства за измерване на електрически величини. Мобилни и настолни мултиметри, амперклещи, сигнал генератори, осцилоскопи, волтметри, омметри, амперметри.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ
Разходомери
Доставка на магнитно индуктивни разходомери за измерване на поток и преминало количество с диаметър от 15 mm. до 1000 mm.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ
Манометри и вакуумметри
Доставка на средства за измерване на налягане и вакуум. Манометри, вакуумметри, мановакуумметри, трансмитери и дата логери за налягане и вакуум.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ
PH метри
pH метрите които предлагаме са = преносими лабораторни анализатори за осигуряване на точни измервания при използване в широк спектър от индустрии.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ
Шублери, микрометри
Доставка на шублери, ролетки, микрометри
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах