AQUABUILDING

Измервателна техника

Фирма Аква Билдинг предлага доставка на богата гама от техника за измерване. При необходимост всички уреди могат да бъдат доставени със сертификат за калибриране от акредитирана ISO 17025 лаборатория. Фирмата предлага гаранционно и след гаранционно обслужване.
Термометри и влагомери
Доставка на средства за измерване на температура и влага Термометри, влагомери, термохигрометри, даталогери за температура и влага, трансмитери за температура и влага.
Дата логери за температура и влажност
Дата логери за регистриране на данни при измерване на температура и относителна влажност на утвърдени английски производители “Lascar” и “Electronic Temperature Instruments”.
Манометри и вакуумметри
Доставка на средства за измерване на налягане и вакуум. Манометри, вакуумметри, мановакуумметри, трансмитери и дата логери за налягане и вакуум.
Пресостати и трансмитери за налягане
Трансмитери за налягане с аналогов изход V/A, Електроконтактни манометри, електронни пресостати с 1, 2 контакта и аналогов изход.
Нивосигнализатори
Разбирайки, че всеки технологичен процес има своите специфики ви предлагаме голямо разнообразие от нивосигнализатори. Байпасни, датчици за налягане, поплавъчни, стъклени и не само.
Мултиметри
Доставка на средства за измерване на електрически величини. Мобилни и настолни мултиметри, амперклещи, сигнал генератори, осцилоскопи, волтметри, омметри, амперметри.
Осцилоскопи
Доставка на Осцилоскопи. Мобилни и настолни осцилоскопи, виртуални осцилоскопи
Сигнал генератори
Предлагаме ви разнообразие от едноканални и двуканални качествени сигнал генератори на фирма OWON с обхват от 5 MHz до 250MHz.
Захранващи блокове
Доставка на захранващи блокове
Разходомери
Доставка на магнитно индуктивни разходомери за измерване на поток и преминало количество с диаметър от 15 mm. до 1000 mm.
Водомери
Доставка на водомери. Резбови водомери, волтманови водомери, комбинирани водомери, обемни водомери, водомери за водомерни шахти.
PH метри и разтвори
pH метрите които предлагаме са преносими лабораторни анализатори за осигуряване на точни измервания при използване в широк спектър от индустрии.
Топломери
Доставка на Топломери. Ултразвукови топломери, Механични топломери, топломери с дистанционно отчитане.
Везни
Аналитични везни, Настолни везни, Везни броячи, Висящи везни и други
Шублери и ролетки
Доставка на шублери, ролетки, микрометри
Друга измервателна техника
Луксомери, Шумомери, Тахометри, Газ детектори
Термо и влагорегулатори
Терморегулатори, Влагорегулатори