AQUABUILDING

Измервателна техника

Menu
+
Контакти
Продукти / Дата логери / Дата логери за температура

WiFi температурен дата логер TD с вътрешен датчик

Увеличи снимката
Видео
+
Цена:
261.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
Гаранция:
24 месеца
Фирма производител:
ETI
Номер на продукта:
017-0108
Модел
298-001
Описание
Характеристики
Файлове

WiFi температурен дата логер TD с вътрешен датчик

Дата логерът WiFi TD е регистратор на данни с един вътрешен датчик, който измерва температурата от 0 до 50°C, с резолюция от 0,1°C/°F и точност ±0.5 °C. Това устройство използва най-новата безжична WiFi технология. Уредът за регистриране на данни работи на батерия и представлява икономически ефективна система за дистанционно наблюдение и отчитане на температурата на сгради и съоръжения. Всеки един дата логер предава записани данни на WiFi рутер, свързан с интернет, който може да бъде достъпен и преглеждан от всеки един компютър, лаптоп или таблет навсякъде по света.

Всяко едно устройство е с LCD дисплей показващ температурата, WiFi връзката, мин./макс. записани температури, аларма и живот на батерията, както и две LED светлини-зелена и червена. Зелената светлина на дисплея показва, че устройството е включено, а червената - че предварителните зададени аларми са превишени. На програмируеми интервали, устройството записва данните за температура от двата датчика, като максимума на отчитанията е 18 000 (по 9000 на датчик). Към всяко устройство има USB кабел и специален софтуер- ThermaData Studio, който може да се свали безплатно.

Как работи устройството?

Всеки един дата логер е с уникален идентификационен номер, което позволява те да се свържат с WiFi рутера и благодарение на специалния софтуер ThermaData Studio могат да бъдат достъпни и преглеждани по всяко едно време и навсякъде . Всеки един от логерите комуникира директно с рутера и на определен интервал от време, прехвърля данни към софтуера. Информацията може да бъде анализирана и експортирана във формат на отчет. Софтуерът позволява на потребителя да програмира пробния / интервал за регистриране (от 0,1 до 330 минути), комуникационния интервал (синхронизиране) с компютър, часовника в реално време, ° C или ° F и опцията за ръчно стартиране.Технически характеристики

Обхват:0 to 50 °C
Резолюция :0.1 °C/°F
Точност :±0.5°C
Памет:9000 отчитания
Периодичност на отчитане:0.1 до 330 минути
батерия: 2 x 1.5 volt AA
Живот на батерията:приблизително 12 месеца
дисплей:12 mm LCD/2 LED's
Размери:29 x 72.5 x 96mm
Тегло:165 грама
Материя на корпусаABS пластмаса
Гаранция: 2 години
Измервателна скала:Целзий / Фаренхайт
Операционна система:Windows

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_123.pdf

Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Ако имате въпроси
Изпратете запитване и ние ще ви отговорим в рамките на деня.
Изпрати
Изпрати запитване
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах