AQUABUILDING

Измервателна техника

Menu
+
Контакти
Продукти / Дата логери / Дата логери за температура

Професионален термометър и дата логер за барбекю ThermaQ WiFi

Увеличи снимката
+
Цена:
319.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
Гаранция:
24 месеца
Фирма производител:
ETI
Номер на продукта:
017-0113
Модел
299-121
Описание
Характеристики
Файлове

Професионален термометър и дата логер за барбекю ThermaQ WiFi

ThermaQ WiFi е професионален термометър и записващо устройство, разработено с много сериозни готвачи на барбекю. Измерва температурата в обхвата от -100 до 1372 °C, с резолюция 0.1 °C/°F до 999.9°C, след това- 1°C. Устройството е двуканално, като представлява термометър с термодвойки тип К и с две външни места за сонди. Имайте предвид, че уредът не се продава със сондите!!

Новото ThermaQ WiFi устройство използва най-новата безжичка WiFi технология. Уредът за регистриране на данни работи на батерия и представлява икономически ефективна система за дистанционно наблюдение и отчитане на температурата. Всеки един дата логер предава записани данни на WiFi рутер, свързан с интернет, който може да бъде достъпен и преглеждан от всеки един компютър, лаптоп или таблет навсякъде по света. Всяко устройство има интуитивен LCD дисплей, който показва температурата, състояние на WiFi връзката, записани макс./мин. температури, аларма и живот на батерията.

На програмируеми интервали, регистраторът записва температурата от двата датчика, като записва максимум 18 000 отчитания (по 9000 на всеки датчик). Уредът е с две LED- светлини – зелена и червена. Зелената светлина на дисплея показва, че устройството е включено, а червената - че предварителните зададени аларми са превишени. Дата комуникира директно с рутера и на определен интервал от време, прехвърля данни към специален софтуер- ThermaData Studio. Информацията може да бъде анализирана и експортирана във формат на отчет. Софтуерът позволява на потребителя да програмира интервала за регистриране (от 0,1 до 330 минути), комуникационния интервал (синхронизиране) с компютър, часовника в реално време, ° C или ° F и опцията за ръчно стартиране.


Технически характеристики

Обхват:-100 до 1372°C
Резолюция :0.1 °C/°F до 999.9°C след това 1°C
Точност :±0.4°C
Памет:18000 или 2 x 9000 readingsотчитания
Периодичност на отчитане:0.1 до 330 минути
батерия: 2 x 1.5 volt AA
Живот на батерията:приблизително 12 месеца
дисплей:12 mm LCD/2 LED's
Размери:29 x 72.5 x 96mm
Тегло:165 грама
Материя на корпусаABS пластмаса
Гаранция: 2 години
Измервателна скала:Целзий / Фаренхайт
Операционна система:Windows

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_128.pdf

Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Ако имате въпроси
Изпратете запитване и ние ще ви отговорим в рамките на деня.
Изпрати
Изпрати запитване
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах