AQUABUILDING

cart
Готварски термометри Термометри за месо

Термометър за месо – 60мм циферблат показва температурата в диапазона от 20 до 100 ° C

Производител:
ETI
Модел:
800-884
Номер на продукта:
010-0151
Гаранция:
12 месеца
Цена:
20.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0898 23 05 83
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Термометър за месо – 60мм циферблат

Този термометър за месо с голям циферблат - Ø60 мм е с насочена сонда от неръждаема стомана, с размери - Ø5 x 102mm. Термометърът показва температура в диапазона от 20 до 100 ° C , с разделение от 2 °C. Уредът е икономично и надеждно средство, което гарантира, че вашето варено или печено месо са правилно и безопасно сготвени. За точно измерване на температурата вкарайте термометъра в най-дебелата част на месото. Циферблата е маркиран в няколко цвята за говеждо, агнешко, свинско и птиче за бързо и лесно четене.

Технически характеристики

Обхват:20 до 100°C
Резолюция:2°C
Дисплей:аналогов циферблат
Материя на корпуса:неръждаема стомана
Гаранция: една година
Измервателна скала:Целзий

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_166.pdfКалибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване