AQUABUILDING

cart
Аксиални манометри

Манометър "WIKA" 0..12bar - клас Cl. 2,5 - Ф40 - аксиален - G1/8"

Производител:
WIKA
Модел:
Номер на продукта:
054-1141
Гаранция:
12 месеца
17.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Работен диапазон на манометъра е 0..12; Диаметър на циферблата – Ф40; Клас на точност – Cl. 2,5; Манометъра е с присъединителен щуцер G1/8"; Захващане - задно (A - аксиален)Максимална работна температура - 60°C; Корпуса е от пластмаса; Материала на присъединителния щуцер е – Медна сплав

Характеристики

Максимално работно налягане 12 bar
Минимално работно налягане 0 bar
Присъединяване G1/8"
Материал (на тялото) пластмаса
Разположение на щуцера задно (A - аксиален)
Диаметър (на циферблата) Ф40
Клас на точност Cl. 2,5
Максимална работна температура 60°C
Материал на щуцера Медна сплав


Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване