AQUABUILDING.com cart
Отвертки

Комплект силови отверки с шестограм - 6 бр. CR-V TMP

Производител:
Topmaster
Модел:
221607
Номер на продукта:
079-1539
Гаранция:
6 месеца
35.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Комплект силови отверки с шестограм - 6 бр. CR-V TMP

Комплектът, който Ви предлагаме е силови отверки с шестограм. Те са изработени от хром-ванадиева стомана, характеризираща се с голяма устойчивост. Притежават двуслойна дръжка за по-добър захват. Имат намагнетизиран връх и ударна капачка.

Комплекта силови отверки включва: 4 бр. плоски отверки и 2 бр. кръстати.

Технически характеристики

Брой6
Ударна капачкаДа
ВидСилови
Магнитен връхДа
ТипSlotted, Philips

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_2118.pdf 221607_bg-113248.pdf

Комплект силови отверки с шестограм - 6 бр. CR-V TMP


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване