AQUABUILDING.com cart
Отвертки Отвертки

Комплект отверки изолирани 1000V , прави и кръстати к-т 6бр TMP

Производител:
Topmaster
Модел:
220120
Номер на продукта:
079-1550
Гаранция:
6 месеца
37.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Комплект отверки изолирани 1000V , прави и кръстати к-т 6бр TMP, с магнитен връх и дръжка Softgrip.

Комплект отверки изолирани 1000V , прави и кръстати к-т 6бр TMP съдържа 4 бр. плоски и 2 бр. кръстати изолирани отверки, които са изработени от висококачествена стомана SVCM, отличаваща се с изключителна здравина, еластичност и твърдост. Имат магнитен връх и дръжка Softgrip за Ваше удобство.

Технически характеристики

Тип PH1, PH2
ВидВисоковолтови
Магнитен връхДа
МатериалSVCM

Рагледайте документацията за продукта
220120_bg-020224.pdf aquabuilding_offer_2129.pdf

Комплект отверки изолирани 1000V , прави и кръстати к-т 6бр TMP


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване