AQUABUILDING

Измервателна техника

Menu
+
Контакти
Продукти / Дата логери / Дата логери за температура

Wireless дата логер EL-MOTE-TH за температура и влажност

Увеличи снимката
+
Цена:
274.45 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
Гаранция:
12 месеца
Фирма производител:
Lascar Electronics
Номер на продукта:
017-1650
Модел
EL-MOTE-TH
Описание
Характеристики
Файлове

Wireless дата логер EL-MOTE-TH за температура и влажност

• Измерва околната температура между -30 и +80°C / -22 и +176°F
• Относителна влажност от 0 до 100% RH
• Записва и качва данни за температура и влажност в облака EasyLog
• Достъп до данни за температурата и влажността на живо през всеки Интернет Браузър или приложението EasyLog Cloud
• Настройте опции за аларми за пробиви в зони на температура и влажност - предупреждения по имейл, аларми с бипър или LED светкавици
• Подходящи за вътрешна и външна употреба
• Живот на батерията до 2 години

Дата логерът EL-MOTE-TH е проектиран да измерва температурата в диапазон от -30 до 80°C, а влажността варира между 0 и 100%. Сондата за външна температура и влажност правят устройството идеален избор за приложения, при които може да е проблематично да се локализира цялото устройство, като музейни витрини и системи за ОВК. Дата логерът е лесен за настройка и употреба. Изтеглете приложението EasyLog Cloud и настройте устройство за минути през вашата WiFi мрежа. Уредът може да бъде програмиран с алармени зони за температура и влажност. Опциите за сигнализация включват: предупреждения по имейл (които могат да бъдат изпратени на един или няколко имейл адреса), звукови сигнали и LED светлини. Устройството може да бъде захранвано от батерии или мрежов адаптер (продава се отделно) и е снабдено със скоба за монтаж на стена.

Софтуер

Продуктите от гамата EL-MOTE са лесни за настройка и лесни за използване. Изтеглете приложението EasyLog Cloud и настройте устройство за минути през вашата WiFi мрежа. След настройката устройството може да бъде поставено навсякъде в обхвата на WiFi мрежата, като непрекъснато наблюдава и записва вашите данни в облака на EasyLog. Достъп до вашите данни от който и да е интернет браузър или приложението EasyLog Cloud, което ви позволява да наблюдавате околната температура и влажност на избраното от вас място от всяко място по всяко време.

Технически характеристики:

Обхват на измерване на температура:От -30 до + 80°C / от -22 до + 176°F
Грешка при температура:± 0,3°C / ± 0,6°F
Обхват на измерване на влажност:От 0 до 100%
Грешка при влажност:± 2% (от 20 до 80%) и ± 5% (от 0 до 100%)
Скорост на регистрация:Между 10 секунди и 24 часа
Размери:93 х 93 х 32 мм (3.7 x 3.7 x 1.3 ")
Свързаност:WiFi
Батерията:До 2 години 4 х 1,5V AA

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Ако имате въпроси
Изпратете запитване и ние ще ви отговорим в рамките на деня.
Изпрати
Изпрати запитване
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах