AQUABUILDING.com cart
Пневматични ексцентършлайфове

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ ПНЕВМАТИЧЕН DSX 150 / Променлив контрол на скоростта

Производител:
Metabo
Модел:
DSX 150
Номер на продукта:
152-2137
Гаранция:
36 месеца
329.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ ПНЕВМАТИЧЕН DSX 150 / Променлив контрол на скоростта

METABO представя ексцентършлайф с пневматичен тип захранване. Шлайфа разполага и с важната за такъв тип машина шумоизолиран изход на въздуха, което дава възможност за по-тиха и спокойна работа. ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ ПНЕВМАТИЧЕН DSX 150 разполага и с предпазен палец, който не позволява неволното включване на машината. Уреда дава възможност за работа с една ръка, корпуса е студоизолиран и лек изработен от здрава удароустойчива пластмаса. Шлайфа има безстепенно регулиране на оборотите, което е плюс при обработването на различни материали. При дадения модел има и опция за подставяне на външен прахоуловител посредством шлаух.

Допълнителни характеристики
Макс. обороти без натоварване 0 - 12000 min-1

Вид на пакета

Широчина 10.5 см
Дължина 26.5 см
Височина 16.8 см
Нето кг. 1.24 кг


Приложения в комплекта

Флакон с масло 1бр.
Ключ шестостен 1бр.
Гаечен ключ 1бр.
Технически характеристики

Тип захранванеПневматично
Диаметър на плота150 mm
Ексцентрицитет5 mm
Размер на шкурката150 mm

Рагледайте документацията за продукта
DSX 1500031948-020316.pdf aquabuilding_offer_2862.pdf

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ ПНЕВМАТИЧЕН DSX 150 / Променлив контрол на скоростта


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване