AQUABUILDING.com cart
Ъглошлайфи Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф METABO WEV 15-125 Quick INOX с регулируеми обороти и електронен плавен старт 125mm 1550W

Производител:
Metabo
Модел:
WEV 15-125 Quick INOX
Номер на продукта:
149-2157
Гаранция:
36 месеца
459.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф METABO WEV 15-125 Quick INOX с регулируеми обороти и електронен плавен старт 125mm 1550W

Марката Metabo е световен лидер на пазара със собствени иновативни технологии, които са патентовани и без аналог. Още с основаването брандът си поставя за цел да предлага на своите клиенти широка гама продукти, които се отличават с перфектно немско качество и висока производителност. Създадени от професионалисти за професионалисти, те покриват изискванията и на най-взискателния клиент със своята прецизност. Три годишната Metabo XXL гаранция го прави надежден и сигурен партньор на индустриалната и строителна промишленост.
Ъглошлайфът WEV 15-125 Quick INOX е перфектен избор за обработване на изделия от INOX . Отличава се с регулируеми обороти - разполага с познатата Tacho-Constamatic (VTC) пълновълнова електроника за работа със съобразена с обработвания материал скорост , която остава постоянна дори под натоварване. Корпусът на редуктора е изработен от алуминий, което осигурява още по-добро охлаждане. Патентованият Metabo-Marathon мотор е със защита от прах за по-дълъг експлоатационен живот и с 50% по-висок въртящ момент, с изключващи се въглеродни четки за допълнителна защита от прегряване. Тук също е добре застъпена електрониката - защита от претоварване, предпазваща мотора от прегряване, защита от повторно самоволно включване и електронен плавен старт с ограничаване на пусковия ток. Този модел се характеризира с Metabo М Quick – система за смяна на работещия диск без инструмент чрез натискане на копче и M-Quick затягаща гайка и с Metabo S-automatic механичен предпазен съединител, минимизиращ обратния удар при блокиране на диска до най-ниско ниво за максимална защита и възможност за бързо продължаване на работата. Благодарение на уникалния си дизайн допълнителната ръкохватка Metabo VibraTech (MVT) е с намалени вибрации и осигурява максимален комфорт и ергономичност. Ъглошлайфът е с мощност 1550 W , диаметър на работещия диск 125 мм, защитният предпазител е с монтаж без инструмент и защита от превъртане, с възможността за завъртане на корпуса на редуктора на стъпки

Приложения в комплекта

1 бр. M-Quick затягаща гайка
1 бр. Предпазител
1 бр. Допълнителна ръкохватка

Технически характеристики

Номинална мощност1550 W
Външен диаметър на диска125 мм
Вътрешен диаметър на диска22.2 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Регулируеми обороти2000-7600
Обороти под натоварване7600 min-1
Дължина на кабела 4 м
Резба на шпинделаM14
Блокировка на вала Да
Застопоряваща гайка Quick
Спомагателна ръкохваткаДа
Тип електромотор Marathon
Отдавана мощност940 W
Защитен предпазител на дискаМонтаж без инструмент
Плавен стартДа

Рагледайте документацията за продукта
WEV 15-125 Quick INOX - Ръководство за употреба-120212.pdf

Ъглошлайф METABO WEV 15-125 Quick INOX с регулируеми обороти и електронен плавен старт 125mm 1550W


Ъглошлайф METABO WEV 15-125 Quick INOX с регулируеми обороти и електронен плавен старт 125mm 1550W


Ъглошлайф METABO WEV 15-125 Quick INOX с регулируеми обороти и електронен плавен старт 125mm 1550W


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване