AQUABUILDING.com cart
Лентови шлайфове

ЛЕНТОВ ШЛАЙФ METABO BF 18 LTX 90 SOLO / Акумулаторен / Ultra-M технология

Производител:
Metabo
Модел:
BF 18 LTX 90
Номер на продукта:
153-2162
Гаранция:
36 месеца
1129.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

ЛЕНТОВ ШЛАЙФ METABO BF 18 LTX 90 SOLO / Акумулаторен / Ultra-M технология

Акумулаторен ЛЕНТОВ ШЛАЙФ METABO BF 18 LTX 90 SOLO притежава надежден мотор, с гарантирано дълъг живот. Присъща за METABO технология Ultra-M, която осигурява бързо зареждане и оптимално използване енергията на машината. Уреда разполага с защита от повторно включване. Допълнителна защита против претоварване и прегряване на мотора. Бутон даващ плавен старт на машината. ЛЕНТОВ ШЛАЙФ METABO BF 18 LTX 90 SOLO има и подвижен филтър за прах който предпазва мотора от навлизането на едри частици в него. Удобно завъртащо се на 270° градуса шлифовъчно рамо. За постигане на перфектен комфорт и удобство присъства и допълнителна дръжка прикрепена към предната част на корпуса. Разбира се уреда има и опция за бърза смяна на шлифовъчната лента.

Допълнителни характеристики
Полезна дължина на рамото 90 mm
Скорост на шкурката на празен ход 0 - 8 m/s
Размер на лентата 6-19x457 mm

Вид на пакета

Широчина 12.5 см
Дължина 38 см
Височина 12.5 см
Нето кг. 2.08 кгПриложения в комплекта

Допълнителна ръкохватка 1 бр.

За акумулаторите и зарядните устройства.

ВАЖНО!
Акумулаторите и зарядните устройства се предлагат отделно!

Акумулаторните батерии на METABO не отстъпват по отношение на издръжливост и иновация. Разполагат с интелигентен чип, който управлява енергията в тях според приложеното им натоварване. Осигурявайки оптимална мощност и издръжливост. Над елементите и разположена контролна платка, която отговаря за зареждането, също така предпазва и батерията от презареждане и претоварване. При зарядните има патентована технология за зареждане с въздушно охлаждане. Иновативна микропроцесорна система за управление на цикъла на зареждане. Много ниско потребление на ток в режим на изчакване.Акум. батерия 18 V 4Ah Li-Power ЦЕНА - 309.00 лв.
Акум. батерия 18V 5.2 Ah Li-Power ЦЕНА - 379.00 лв.

Зарядни устройва.
Зарядно устройство ASC55 12-36V ЦЕНА - 125.00 лв.Технически характеристики

Тип захранванеАкумулаторно
Бързо зареждане Да
Напрежение на зареждане 12, 36 V

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_2891.pdf

ЛЕНТОВ ШЛАЙФ METABO BF 18 LTX 90 SOLO / Акумулаторен / Ultra-M технология


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване