AQUABUILDING.com cart
Ъглошлайфи Електрически ъглошлайфи

Удължен ъглошлайф METABO KNSE 9-150 SET в метален куфар с електронен плавен старт 150 mm 950W

Производител:
Metabo
Модел:
KNSE 9-150 SET
Номер на продукта:
149-2171
Гаранция:
36 месеца
1769.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Удължен ъглошлайф METABO KNSE 9-150 SET в метален куфар с електронен плавен старт 150 mm 950W

Световноизвестният бранд Metabo предлага на клиентите си от цял свят широка гама от електроинструменти, уреди и машини, които се отличават с перфектно качество и висока производителност. Създадени от професионалисти за професионалисти, те покриват изискванията и на най-взискателния клиент и са без аналог на пазара. Metabo 3-годишната XXl гаранция прави марката надежден и доверен партньор.
Представител на най-високия клас на марката. Дизайнът на извънредно плоския Metabo KNSЕ 9-150 СЕТ и удълженият корпус го прави подходящ за обработването на INOX-заваръчни шевове в тесни участъци и труднодостъпни места. Предлага се в метален куфар за по-голямо удобство и мобилност. Специалният двукратно понижаващ планетарен редуктор му дава изключителна мощност за интензивна работа и надеждност при дълготрайна експлоатация. Електрониката на този модел е представена с отличителната за марката Vario Constamatic (VC) пълновълнова електроника за работа с обороти в зависимост от разликата в обработвания материал, които се запазват почти постоянни при големи натоварвания. Патентованият Metabo-marathon мотор е с до 50% по-висок въртящ момент, има защита от прах и изключващи се графитни четки, които го предпазват и гарантират дълъг експлоатационен живот. При този ъглошлайф има възможност за завъртане и демонтаж на предпазителя на диска без инструмент и лесно за обслужване ремъчно задвижване. Моделът е със защита от претоварване, предпазваща мотора от прегряване при по-продължителна работа, както и защита от повторно включване след спиране на електрозахранването за по-голяма безопасност. И електронен мек старт за плавно стартиране. Ъглошлайфът се характеризира с мощност 950 W, диаметър на работещият диск 150 мм и допълнителна ръкохватка за по-голям комфорт и удобство.


Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Предпазител
1 бр. Допълнителна ръкохватка
4 бр. Дискове
1 бр. Куфар


Технически характеристики

Външен диаметър на диска150 мм
Вътрешен диаметър на диска22.2 мм
Тип захранванеМрежово
Номинално захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване900 - 3800 min-1
Отдавана мощност510 W
Резба на шпинделаM14
Блокировка на вала Не
Застопоряваща гайка С ключ
Защитен предпазител на дискаМонтаж без инструмент
Спомагателна ръкохваткаДа
Тип електромотор Четков
Плавен стартДа
Дължина на кабела4 m

Рагледайте документацията за продукта
KNSE 9-150 - Ръководство за употреба-032616.pdf

Удължен ъглошлайф METABO KNSE 9-150 SET в метален куфар с електронен плавен старт 150 mm 950W


Удължен ъглошлайф METABO KNSE 9-150 SET в метален куфар с електронен плавен старт 150 mm 950W


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване