AQUABUILDING.com cart
Лентови шлайфове

ЛЕНТОВ ШЛАЙФ METABO BFE 9-20 / 950W / Vario-Constamatic / Metabo Marathon-мотор

Производител:
Metabo
Модел:
BFE 9-20
Номер на продукта:
153-2180
Гаранция:
36 месеца
999.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

ЛЕНТОВ ШЛАЙФ METABO BFE 9-20 / 950W / Vario-Constamatic / Metabo Marathon-мотор

ЛЕНТОВ ШЛАЙФ METABO BFE 9-20 подходящ за ежедневна работа, шлайфа разполага с мотор тип Metabo Marathon с номинална мощност от 950W и допълнителна патентована защита от прах за дълъг живот. Електроника от типа Vario-Constamatic, която позволява равномерна и сигурна работа върху обработвания материал, благодарение на системата която автоматично регулира оборотите. Уреда разполага с електронен плавен старт, което не позволява нарушаване целостта на повърхността. Перфектен ъгъл за работа от 270° градуса. Машината има допълнителна защита от повторно включване, при възникнал проблем в електрическата мрежа. Иновативна технология която изключва графитните четки, което от своя страна предпазва мотора.

Допълнителни характеристики

Дължина на кабела 4 m
Отдавана мощност 510 W
Полезна дължина на рамото 90 mm
Скорост на шкурката на празен ход 10.6 - 20 m/s
Размер на лентата 6-19x457 mm

Вид на пакета

Широчина 12.5 см
Дължина 38 см
Височина 12.5 см
Нето кг. 2.61 кг


Приложения в комплекта

Допълнителна ръкохватка 1 бр.

Технически характеристики

Тип захранванеМрежово
Номинална мощност950 W

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_2911.pdf

ЛЕНТОВ ШЛАЙФ METABO BFE 9-20 / 950W / Vario-Constamatic / Metabo Marathon-мотор


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване