AQUABUILDING

cart
Прави шлайфове

ШЛАЙФ ПРАВ METABO GEP 950 G PLUS / 950W / Vario-Constamatic / Допълнителна ръкохватка

Производител:
Metabo
Модел:
GEP950G
Номер на продукта:
157-2226
Гаранция:
36 месеца
629.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

ШЛАЙФ ПРАВ METABO GEP 950 G PLUS / 950W / Vario-Constamatic / Допълнителна ръкохватка

Прав ШЛАЙФ METABO GEP 950 G PLUS е качествен уред, оборудван с съвременни технологии за работа. Задвижването става посредством мотор от серията Metabo Marathon с капацитет от 950W. Сам по себе си мотора е с вградена патентована защита от прах защитаваща сегментите. Разбира се присъства и потенциометър за регулиране на желаните от вас обороти. Допълнителна защита намираме в предпазен електронен прекъсвач, който изключва мотора в случай на заклинване. Има и защита от повторно включване, при авария на електрическата верига. Сигурна и надеждна защита от претоварване на двигателя.
Улеснено застопоряване на шпиндела, което осигурява лесна смяна на аксесоарите. Лагерно гнездо изцяло излято от алуминий, за по-голяма устойчивост. Познатата за METABO електроника тип Vario-Constamatic, която регулира автоматично оборотите спрямо обработвания материал. Цанга за идеална концентричност, и за стационарна употреба имаме шийка.
Що се отнася до дизайна имаме приятна и удобна форма, самия уред не е тежък. Също така разполага и с допълнителна дръжка, която също е покрита с гума против изплъзване при продължителна работа. За по-голяма сигурност на работа имаме гумен кожух, който разбира се може да свалите по ваше желание. GEP 950 G PLUS е една иновация сред инструментите в неговата категория, той е идеален за шлайфане на вътрешни и външни повърхности с помощта на ламелни шлайфгрифери.

Допълнителни характеристики

Диаметър на шийката 43 mm
Дължина на кабела 4 m
Макс. обороти без натоварване 2500 - 8700 min-1
Номинално захранващо напрежение 230 V
Обороти под натоварване 7200 min-1
Отвор на цангата 6 mm
Отдавана мощност 510 W



Приложения в комплекта

Допълнителна ръкохватка 1 бр.
Цанга 1 бр.


Технически характеристики

Тип захранванеМрежово
Номинална мощност950 W
ТипПрав удължен

Рагледайте документацията за продукта
GEP 950G-0028675-014638.pdf aquabuilding_offer_2961.pdf










Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване