AQUABUILDING

cart
Прави шлайфове

ШЛАЙФ ПРАВ METABO GA18 LTXG SOLO / Ultra M- технология / Защита от претоварване / Допълнителна ръкох

Производител:
Metabo
Модел:
GA18 LTXG
Номер на продукта:
157-2227
Гаранция:
36 месеца
639.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

ШЛАЙФ ПРАВ METABO GA18 LTXG SOLO / Ultra M- технология / Защита от претоварване / Допълнителна ръкохватка

Прав ШЛАЙФ METABO GA18 LTX G SOLO е изцяло акумулаторна машина, която не отстъпва по нищо на електрическите. Шлайфа притежава висок въртящ момент и компактна форма на планетарния редуктор. Metabo са заложили на три защити при дадения модел. Имаме защита от повторно включване, електронен прекъсвач който изключва мотора при ситуация на заклинване, и важната за всеки един такъв уред защита от претоварване на мотора. Улеснена смяна аксесоарите, което става с застопоряване на самия шпиндел. Дизайна на машината е изключително удобен. В допълнение има и допълнителна дръжка, покрита с гума която може да заеме желаното от вас положение. Корпуса има гумен кожух, който разбира се може да свалите по ваше желание.

Допълнителни характеристики

Вид на акумулаторната батерия Li-Ion, LiHD
Диаметър на шийката 43 mm
Макс. обороти без натоварване 0 - 6000 min-1
Номинално захранващо напрежение 18 V
Отвор на цангата 6 mm

Вид на пакета

Широчина 15.5 см
Дължина 47 см
Височина 9 см
Нето кг. 2.20 кг

ВАЖНО!
Батериите и зарядните устройства се купуват отделно!


Приложения в комплекта

Допълнителна ръкохватка 1 бр.
Цанга 1 бр.


За акумулаторите и зарядните устройства.

Акумулаторните батерии на METABO не отстъпват по отношение на издръжливост и иновация. Разполагат с интелигентен чип, който управлява енергията в тях според приложеното им натоварване. Осигурявайки оптимална мощност и издръжливост. Над елементите и разположена контролна платка, която отговаря за зареждането, също така предпазва и батерията от презареждане и претоварване. При зарядните има патентована технология за зареждане с въздушно охлаждане. Иновативна микропроцесорна система за управление на цикъла на зареждане. Много ниско потребление на ток в режим на изчакване. 3-годишна гаранция на акумулатори ≥ 4.0 Ah

Ако желаете да поръчате допълнителни батерии и зарядно устройство.

Акум. батерия 18 V 4Ah Li-Power ЦЕНА - 309.00 лв.
Акум. батерия 18V 5.2 Ah Li-Power ЦЕНА - 379.00 лв.

Зарядни устройва.
Зарядно устройство ASC55 12-36V ЦЕНА - 125.00 лв.


Технически характеристики

Тип захранванеАкумулаторно
ТипПрав удължен

Рагледайте документацията за продукта
GA 18 LTX G-0028679-021045.pdf aquabuilding_offer_2962.pdf

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване