AQUABUILDING.com cart
Машини за рязане на плочки

МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ RAIDER RD-TC13 / 3в1 / Възможност за рязане на отвори / Ръчна

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-TC13
Номер на продукта:
165-9351
Гаранция:
12 месеца
76.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ RAIDER RD-TC13 / 3в1 / Възможност за рязане на отвори

Машина за рязане на плочки RAIDER RD-TC13 е мултифункционален уред който ще ви помогне в рязането не само на прави линии, инструмента идва с 3 полезни функции. Основна функция за рязане на плочки в права линия. Прецизното рязане става посредством колело с волфрамов карбид. Закрепено за здрав метален лост, с приятна гумена топка в края му. Втората функция е удобна приставка за рязане под ъгъл, лесно регулируема с опция за измерване. Уреда притежава и удобна приставка за изрязване на отвори. Тук отново имаме лост под формата на манивела, здраво застопорен за основните две рампови рамена прикрепени към корпуса.

Допълнителни характеристики
Размер на работния плот 600 mm

Вид на пакета

Широчина 17 см
Дължина 85 см
Височина 15 см
Нето кг. 5.29 кг


Приложения в комплекта

Резец 1 бр.

Технически характеристики

Макс. дължина на рязане600 mm

Рагледайте документацията за продукта
RD-TC13-0028600-014429.pdf aquabuilding_offer_2998.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване