AQUABUILDING cart
Поялници за силикон Пистолети за горещ въздух

Пистолет за топло лепене RAIDER RD-GLG04 Ø11mm 100W

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
Номер на продукта:
180-9445
Гаранция:
12 месеца
12.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефона: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Пистолет за топло лепене RAIDER RD-GLG04 Ø11mm 100W

Пистолетът за горещо лепене RD-GLG04 притежава компактна конструкция и е изключително удобен за работа в тесни пространства. Лесен за употреба, той намира широко приложение в дома или работилницата. Подходящ е за работа с почти всякакъв вид материали като хартия, картон, текстил, кожа, корк, дърво, метал, пластмаса. Влиза в работен режим след 15 секунди на нагряване, като времето на нагряване е 4-5 минути с температурен диапазон 180-200°C. Този модел разполага с прецизна дюза за нанасяне на лепилото и защита против прокапване. Мощността на уреда е 100W, а диаметър на силиконовите пръчки е Ø11mm.Приложения в комплекта

1 бр. Блистер

Технически характеристики

Тип захранванеМрежово
Номинална мощност100 W
Време за нагряване4-5 min
Температурен диапазон180-200°C
Диаметър на силиконовата пръчка11 мм
Разход на силикон12 gr/min
Диаметър на дюзата1.3 мм

Рагледайте документацията за продукта
RD-GLG04 - Ръководство за употреба-111244.pdf aquabuilding_offer_3144.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване