AQUABUILDING.com cart
Поялници Поялници

Индукционен поялник Raider RD-SOG03 / 100W / LED светлина

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
076407
Номер на продукта:
186-9456
Гаранция:
12 месеца
23.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Индукционен поялник Raider RD-SOG03 / 100W / LED светлина

Индукционен поялник Raider RD-SOG03 подходящ за запояване на на всички познати платки, слаботокови електрически вериги и блок схеми. Моделът е лесен за употреба, благодарение на удобната си дръжка туп "пистолет" със спусък за моментално нагряване. Работната му температура е висока - 600°C. Разполагаемата мощност на поялника е 100W. Специфично за модела е наличната LED светлина за осветяване на затъмнените места на работната среда. Захранва се мрежово. Предлага се с блистер, който служи за стойка за поставяне.

Окомплектовка

Поялник Raider RD-SOG03
Блистер - 1бр.

Технически характеристики

Тип захранванеМрежово
Номинална мощност100 W
Работна температура600 °C
Номинално захранващо напрежение230 V
Тегло0,600 kg

Рагледайте документацията за продукта
Ръководство за употреба- RD-SOG03-024854.pdf aquabuilding_offer_3162.pdf

Индукционен поялник Raider RD-SOG03 / 100W / LED светлина


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване