AQUABUILDING.com cart
Пистолети за горещ въздух Пистолети за горещ въздух

Пистолет за горещ въздух RAIDER RD-HG18 в куфар с аксесоари 2 степени 2000W

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-HG18
Номер на продукта:
179-9414
Гаранция:
12 месеца
48.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Пистолет за горещ въздух RAIDER RD-HG18 в куфар с аксесоари 2 степени 2000W

Продуктите на марката RAIDER са известни с високата си ефективност,подобрена функционалност и отлично съотношение качество-цена. Те намират широко приложение и са подходящ избор както от професионалисти, така и от непрофесионалисти.

Пистолетите за горещ въздух се използват за различни дейности като равномерно нагряване, без прегряване, на пластмасови предмети (огъване и сглобяване на ПВЦ тръби), премахване на стари бои и лакови покрития, улеснява отлепянето на стари подови настилки, ускорява процеса на съхнене на пресни лакови покрития.
Пистолетът за горещ въздух RDP-HG18 се предлага в удобен куфар за по-голяма мобилност и съхранение с комплект аксесоари. Той притежава лека и компактна конструкция с ергономична ръкохватка за максимален комфорт при работа. Снабден е с мощен 2000 W електронагревател, спомагащи накрайници и предпазна дръжка. Уредът е с два режима на работа – с дебит на въздушната струя 240 l/min при температура 300°С и дебит на въздушната струя 480 l/min при температура 600°С.


Приложения в комплекта

1 бр. Широка дюза
1 бр. Редуцираща дюза
1 бр. Рефлекторна дюза
1 бр. Триъгълна шпакла
1 бр. Куфар


Технически характеристики

Тип захранванеМрежово
Номинално захранващо напрежение230 V
Номинална мощност2000W
Дебит на въздуха при работа на I степен 240 l/min
Дебит на въздуха при работа на II степен480 l/min
Степени на регулиране на температурата2
Температура на изхода на дюзата на II степен600°C
Температура на въздуха600°C
Максимален дебит480 l/min
Дължина на кабела2 m
Степени на регулиране на дебита2
Температура на изхода на дюзата на I степен300°C

Рагледайте документацията за продукта
RDP-HG18 - Ръководство за употреба-023205.pdf aquabuilding_offer_3233.pdf

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване