AQUABUILDING cart
Пистолети за горещ въздух Пистолети за горещ въздух

Акумулаторен пистолет за горещ въздух RAIDER RDP-SHG20

Производител:
RAIDER Pro
Модел:
RDP-SHG20
Номер на продукта:
179-9419
Гаранция:
36 месеца
67.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефона: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Акумулаторен пистолет за горещ въздух RAIDER RDP-SHG20

Акумулаторните инструменти Raider Pro R20 са високопроизводителни, имат подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Поради своята мобилни и удобни, поради което намират широко приложение в редица дейности.

Обединяващото звено на машините от серията Raider Pro R20 в единно семейство е, че всички те са създадени да работят с еднотипни, една или повече, литиево-йонни акумулаторни батерии с изходящо напрежение 20V.

Професионалният модел RDP-SHG20 е подходящ за безопасното премахване на бои и лакове, за оформяне и свиване на PVC тръби с горещ въздух. Той е отлично решение за изсушаване на изкърпени с мазилка или гипс места, на прясно боядисани повърхности, премахване на стари бои, полагане на вакса върху ски и сноуборд, размразяване на тръбопроводи, огъване на пластмаси, изолиране на проводници и електрически съединения с термосвиваем шлаух и др. Този модел разполага с пусков прекъсвач с три позиции и двигател, който е разположен перпендикулярно на основния въздухопоток, което предпазва уреда от прегряване. Ергономичната ръкохватка, с която е снабден, има гумени вложки за по-удобен захват.


Технически характеристики

Тип захранванеАкумулаторно
Номинално захранващо напрежение20 V
Температура на въздуха550°C
Максимален дебит200 l/min

Рагледайте документацията за продукта
RDP-SHG20 - Ръководство за употреба-090708.pdf aquabuilding_offer_3236.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване