AQUABUILDING.com cart
Машини за лепене на полиетилен Машини за лепене на полиетилен

Електрическа машина за лепене на полиетилен MK-SM02 / 350W / 250mm

Производител:
MakAlon
Модел:
MK-SM02
Номер на продукта:
185-2501
Гаранция:
36 месеца
40.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Електрическа машина за лепене на полиетилен MK-SM02

Машината за лепене на полиетилен MK-SM02 работи с материали от PE, PP, LDPE, PVC. Осигурява лесно и бързо залепяне с дължина на шева - 250mm. Снабдена е с специално покритие, което обезопасява от електрически удар и утечка.

Основни свойства и предимства:

Мощност от 350W
Електронен регулатор
Дължината на шева е 250mmТехнически характеристики

Номинална мощност350 W
Широчина250 mm
Тип захранванеМрежово

Рагледайте документацията за продукта
Ръководство за употреба_MK-SM02-113302.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване