AQUABUILDING.com cart
Машини за лепене на полиетилен

Електрическа машина за лепене на полиетилен MK-SM03 / 600W / 400mm

Производител:
MakAlon
Модел:
MK-SM03
Номер на продукта:
185-2502
Гаранция:
36 месеца
60.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Електрическа машина за лепене на полиетилен MK-SM03

Тази ръчна запечатваща машина MK-SM03 работи с материали от PE, PP, LDPE, PVC. Машината за лепене на полиетилен осигурява бързо и лесно залепяне с дължина на шева - 400mm. Електрическата част е снабдена е с специално покритие, което обезопасява от електрически удар и утечка.

Основни свойства и предимства:

Мощност от 600W
Електронен регулатор
Дължината на шева е 400mm

Технически характеристики

Номинална мощност600 W
Широчина400 mm
Тип захранванеМрежово

Рагледайте документацията за продукта
Ръководство за употреба_MK-SM03-114642.pdf aquabuilding_offer_3248.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване