AQUABUILDING.com cart
Пистолети за горещ въздух Пистолети за горещ въздух

Пистолет за горещ въздух RAIDER RDP-HG21 2000W с аксесоари 3 степени

Производител:
RAIDER Pro
Модел:
RDP-HG21
Номер на продукта:
179-9412
Гаранция:
36 месеца
53.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Пистолет за горещ въздух RAIDER RDP-HG21 2000W с аксесоари 3 степени

Продуктите RAIDER от серията Raider Pro са високопроизводителни, имат подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Те намират широко приложение и са подходящ избор както за професионална употреба, така и за непрофесионална.

Пистолетите за горещ въздух се използват за различни дейности като равномерно нагряване, без прегряване, на пластмасови предмети (огъване и сглобяване на ПВЦ тръби), премахване на стари бои и лакови покрития, улеснява отлепянето на стари подови настилки, ускорява процеса на съхнене на пресни лакови покрития.
Моделът RDP-HG21 притежава лека и компактна конструкция с ергономична ръкохватка за максимален комфорт при работа. Снабден е с керамичен електронагревател и спомагащи накрайници – тип „Рибена опашка“, за работа близо до стъкло и конус. Пистолетът за горещ въздух се отличава с отражател и инструмент за сваляне на боя. Уредът е с три режима на работа – с дебит на въздушната струя 350 l/min при температура 60°С, дебит на въздушната струя 350 l/min при температура 60-350°С, дебит на въздушната струя 350-550l/min при температура 350-550 °С.


Приложения в комплекта

2 бр. Широка дюза
1 бр. Редуцираща дюза
1 бр. Рефлекторна дюза
1 бр. Триъгълна шпакла


Технически характеристики

Тип захранванеМрежово
Номинално захранващо напрежение230 V
Номинална мощност2000W
Дебит на въздуха при работа на I степен 350 l/min
Дебит на въздуха при работа на II степен350 l/min
Степени на регулиране на температурата3
Температура на изхода на дюзата на II степен550°C
Температура на въздуха550°C
Максимален дебит550 l/min
Дължина на кабела2 m
Степени на регулиране на дебита3
Температура на изхода на дюзата на I степен60°C

Рагледайте документацията за продукта
RDP-HG21 - Ръководство за употреба-071213.pdf aquabuilding_offer_3269.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване