AQUABUILDING cart
Пистолети за горещ въздух

Акумулаторен пистолет за горещ въздух METABO HG 18 LTX 500 SOLO

Производител:
Metabo
Модел:
HG 18 LTX 500 SOLO
Номер на продукта:
179-2533
Гаранция:
36 месеца
489.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефона: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Акумулаторен пистолет за горещ въздух METABO HG 18 LTX 500 SOLO

С основаването на бранда Metabo предлага на своите клиенти от цял свят широка гама от електроинструменти, уреди и машини, които се отличават с перфектно качество и висока производителност. Създадени от професионалисти за професионалисти, те покриват изискванията и на най-взискателния клиент. Metabo 3-годишната XXl гаранция прави марката надежден и доверен партньор, като допълнително с това дава 3-годишна гаранция на акумулатори ≥ 4.0 Ah.

Иновативният модел Metabo HG 18 LTX 500 SOLO е максимално производителен благодарение на големия въздушен поток и високата температура. Характеризира се с моментално загряване (300 °C) и готовност за работа след 5 секунди. Пистолетът за горещ въздух има две степени на температурата, които могат да се превключват лесно и в работен режим. Тънката, гумирана ръкохватка и голямата опорна повърхност осигуряват висока безопасност. LiHD акумулаторът (8,0 Ah) гарантира голяма продължителност на работа от над 20 минути и притежава индикация на капацитета за контролиране състоянието на заряда. Уредът е снабден с ярко LED-осветление за работа в тъмни места.Приложения в комплекта

1 бр. Редуцираща дюза (9 mm)
1 бр. Рефлекторна дюза


Технически характеристики

Тип захранванеАкумулаторно
Номинално захранващо напрежение18 V
Дебит на въздуха при работа на I степен 200 l/min
Дебит на въздуха при работа на II степен160 l/min
Степени на регулиране на температурата2
Температура на изхода на дюзата на II степен500°C
Температура на въздуха500°C
Максимален дебит200 l/min
Дължина на кабела4 m
Степени на регулиране на дебита2
Температура на изхода на дюзата на I степен300°C
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване