AQUABUILDING.com cart
Крикове Крикове

Хидравличен крик с шест колела бързоповдигащ 2т. трето поколение TMP

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
TMP
Номер на продукта:
291-2567
Гаранция:
12 месеца
600.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Хидравличен крик с шест колела бързоповдигащ 2т. трето поколение TMP

Професионалните ръчни инструменти на Topmaster имат уникален дизайн, добро качество и дълъг експлоатационен живот.
Хидравличният крик тип „крокодил“ от 3-то поколение на Topmaster разполага с педал за бързо и лесно повдигане. Той има 6 колела – четирите предни колела са от PU полимер, а двете задни са от неръждаема стомана. Удобната ръкохватка, с която е снабден, осигурява изключителен комфорт при захват. Височината на повдигане е в диапазон 70-500 мм,а товароподемността е до 2 t.


Технически характеристики

Професионалните ръчни инструменти на Topmaster имат уникален дизайн, добро качество и дълъг експлоатационен живот.
Хидравличният крик тип „крокодил“ от 3-то поколение на Topmaster разполага с педал за бързо и лесно повдигане. Той има 6 колела – четирите предни колела са от PU полимер, а двете задни са от неръждаема стомана. Удобната ръкохватка, с която е снабден, осигурява изключителен комфорт при захват. Височината на повдигане е в диапазон 70-500 мм,а товароподемността е до 2 t.Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване