AQUABUILDING.com cart
Крикове Крикове

Хидравличен крик Topmaster бързоповдигащ 2.5т TMР

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
ТМР 2
Номер на продукта:
291-2571
Гаранция:
24 месеца
3330.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Хидравличен крик Topmaster бързоповдигащ 2.5т TMР

Хидравличният крик на Topmaster се отличава с голям ход на буталото и нископрофилно седло. Намира широко приложение в строителството, складове и автосервизи. Конструиран е с пропускателен клапан и широка рамка, които предотвратяват претоварване и осигуряват безопасна работа. Полираните цилиндри на буталото удължават живота на уплътненията и намаляват до минимум износването. Крикът е снабден с бързоповдигаща двойна помпа, стоманени колела и удобна дръжка. Диапазонът на височината на повдигане е 80-515 мм, а товароподемността е 2,5 t.

Технически характеристики

Тип Крокодил
Максимален подемен капацитет2,5 t
Минимална височина на крика75 мм
Максимална височина550 мм
Брой колела4 бр.

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_3322.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване