AQUABUILDING.com cart
Крикове Крикове

Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB20L нископрофилен 20t

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-HB20L
Номер на продукта:
291-9458
Гаранция:
12 месеца
72.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB20L нископрофилен 20t

Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, гарантиращи дълга експлоатация и ефективност.

Моделът RD-HB20L е представител от типа „бутилка“, който осигурява висока стабилност заради малкия размер. Той е нископрофилен, лесен за използване и преносимост благодарение на дръжката, с която е снабден. Подходящ е за вертикални подемни операции. Максималната товароподемност е 20 t, а диапазонът на височината на повдигане е 185-355 мм.Приложения в комплекта

1 бр. Разглобяем лост

Технически характеристики

Тип Бутилка
Максимален подемен капацитет20 t
Минимална височина на крика185 мм
Максимална височина на крика355 мм
Максимален ход на буталото110 мм
Максимален ход на винта60 мм

Рагледайте документацията за продукта
RD-HB20L-1 - Ръководство за употреба-100704.pdf aquabuilding_offer_3325.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване