AQUABUILDING.com cart
Крикове Крикове

Винтов крик тип "жаба" RAIDER 1t

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RAIDER-J
Номер на продукта:
291-2574
Гаранция:
12 месеца
21.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Винтов крик тип "жаба" RAIDER 1t

Винтовият крик е с компактен дизайн тип „Жаба“ за лесно съхранение и е изключително удобен за използване в различни вертикални подемни операции. Този модел е произведен от висококачествени и износоустойчиви материали, а повдигането и спускането с крика се извършва чрез вертикални движения на направляващия лост. Характеризира се с диапазон на височината 90-330 мм и товароподемност 1 t.
Приложения в комплекта

1 бр. Направляващ лост

Технически характеристики

Тип Жаба
Максимален подемен капацитет1 t
Минимална височина на крика90 мм
Максимална височина на крика330 мм

Винтов крик тип


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване