AQUABUILDING.com cart
Крикове Крикове

Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB15 15t

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-HB15
Номер на продукта:
291-9567
Гаранция:
12 месеца
67.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB15 15t

Хидравличните крикове тип „бутилка“ на най-известната марка Raider намират широко приложение в строителството, работилницата, сервизи и гаражи. Те се отличават с високо качество на достъпна цена.
Моделът RD-HB15 е от типа бутилкови хидравлични крикове. Той се използва изключително за вертикални подемни операции с голяма товароподемност от 15 тона. Хидравличната система осигурява плавно повдигане и спускане на товара посредством управляващ лост. Снабден е с предпазен клапан и регулируем винт. Този модел е удобен за използване и леснопреносим, със стабилна основа, устойчива на натоварване. Характеризира се с минимална височината 255 мм, максимална височина 425 мм, ход на буталото от 140 мм и ход на винта от 60 мм.


Приложения в комплекта

1 бр. Разглобяем лост

Технически характеристики

Тип Бутилка
Максимален подемен капацитет15 t
Минимална височина на крика255 мм
Максимална височина на крика425 мм
Максимален ход на буталото140 мм
Максимален ход на винта60 мм

Рагледайте документацията за продукта
RD-HB15 - Ръководство за употреба-022203.pdf aquabuilding_offer_3364.pdf

Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB15 15t


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване