AQUABUILDING.com cart
Крикове Крикове

Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB32 32t

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-HB32
Номер на продукта:
291-9560
Гаранция:
12 месеца
105.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB32 32t

Най-известната марка на българския пазар RAIDER предлага широка гама от продукти, които се отличават с висока ефективност и имат перфектно съотношение между качество и цена.Хидравличните крикове тип „бутилка“ на най-известната марка Raider намират широко приложение в строителството, работилницата, сервизи и гаражи. Те се отличават с високо качество на достъпна цена.

Приложения в комплекта

1 бр. Разглобяем лост

Технически характеристики

Тип Бутилка
Максимален подемен капацитет32 t
Минимална височина на крика255 мм
Максимална височина на крика405 мм
Максимален ход на буталото150 мм
Максимален ход на винта60 мм

Рагледайте документацията за продукта
RD-HB20 - Ръководство за употреба-043930.pdf aquabuilding_offer_3369.pdf

Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB32 32t


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване