AQUABUILDING

cart
Прави шлайфове
Увеличи снимката

Прав шлайф GS 700-E / 710W / Противопрахова защита / Термо защита

Производител:
WÜRTH
Модел:
GS 700-E
Номер на продукта:
157-2672
Гаранция:
24 месеца
405.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Прав шлайф GS 700-E / 710W / Противопрахова защита / Термо защита

Прав шлайф GS 700-E е подходящ за фрезоване и шлайфане. Има мотор с капацитет от 710W. Добавена е функция за безопасно изключване, при блокиране на уреда по време на работния процес. Има три основни защити едната е срещу термично претоварване, при възникнала ситуация от претоварване, изключва карбоновите четки. Другата е противопрахова защита, която не позволява навлизането на отработени частици в ротора, благодарение на специално покритие и защитната решетка добавени към ротора. Инструмента притежава и защита от неволно включване, при евентуално спиране на захранването. Конструкцията е олекотена, дизайна е компактен и безопасен за работа.

Допълнителни характеристики
Обороти на празен ход 34000 мин-1


Приложения в комплекта

Прав шлайф GS 700-E 1бр.

Технически характеристики

Тип захранванеМрежово
Номинално захранващо напрежение230V
Мощност710W
Диаметър на патронника6 mm
Диаметър на затягащата шийка43 mm
ФункцииФрезоване, Шлайфане
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване