AQUABUILDING.com cart
Прахосмукачки

Индустриална прахосмукачка IVC 30-L Automatic / Съвместимост с електрически и пневматични машини

Производител:
WÜRTH
Модел:
IVC 30-L
Номер на продукта:
189-2686
Гаранция:
24 месеца
551.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Индустриална прахосмукачка IVC 30-L Automatic / Съвместимост с електрически и пневматични машини

Индустриална прахосмукачка модел IVC 30-L Automatic е подходяща както за сухо така и за мокро почистване. Мощността се регулира индивидуално, както и опцията за всмукване. Към корпуса на прахосмукачката е добавен електрически контакт, за включване на електрически, а също така и на пневматични инструменти. Пневматичната система се закача посредством вентил, разположен отгоре на корпуса. Филтъра гарантира дълга експлоатация, благодарение на функцията за ефективното му почистване, което осигурява постоянна мощност. Прахосмукачката както сухо така и мокро почистване, нивата на шум са сведени до минимум.

Допълнителни характеристики

Дължина на кабала 10м
Ниско ниво на шум
Здрав корпус
Вградени държачи за допълнителни приставки


Приложения в комплекта

Индустриална прахосмукачка IVC 30-L Automatic 1бр.

Приложения в комплекта

Тип захранванеМрежово
Номинално захранващо напрежение230 V
ФункцииСухо, Мокро почистване
Опция за връзка към електрически и пневматични уредиДа
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване