AQUABUILDING.com cart
Лебедки Лебедки

Лебедка с верига RAIDER RD-CB01 1tх3m

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-CB01
Номер на продукта:
293-9561
Гаранция:
12 месеца
105.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Лебедка с верига RAIDER RD-CB01 1tх3m

Марката RAIDER се отличава с огромен избор от машини, инструменти и уреди, които имат високо качество и ефективност. Продуктите от серията RAIDER Power Tools са предназначени за непрофесионална и хоби употреба, но са предпочитани и сред професионалисти поради своите характеристики.
Лебедката с верига RD-CB01 е предназначена за индустриална употреба при поправка или монтаж на обрудване, както и при товаро-разтоварна дейност. Тя се използва за ръчно повдигане и спускане на товари, като може да се закрепи към различни видове плъзгачи, релсови системи и кранове. Лебедката притежава здрава и стабилна конструкция, изработена от стомана. Кутията-водач на веригата съдържа механизми от закалена стомана, а куките за повдигане и окачване са изработени от легирана стомана. Снабдена е с поцинкована кръглозвенна верига с дължина 3 метра. Характеризира се с максимална товароносимост от 1 тон.


Технически характеристики

ТипС верига
Дължина на въжето3 m
Максимален товар1000 kg

Рагледайте документацията за продукта
RD-CB01 - Ръководство за употреба-022450.pdf aquabuilding_offer_3505.pdf

Лебедка с верига RAIDER RD-CB01 1tх3m


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване