AQUABUILDING

cart
Таймери
Увеличи снимката

Готварски таймер- отброяващ надолу и нагоре

Производител:
ETI
Модел:
806-105
Номер на продукта:
056-0426
Гаранция:
12 месеца
29.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Готварски таймер- отброяващ надолу и нагоре

Цифровият таймер за готвене отброява времето,както обратно, така и възходящо. Той е със звукова сигнализация от 80 децибела, която е по-голяма от средната и има възможност за нагласяне на минути/секунди и часове и минути. Таймерът за готвене е напълно програмируем, позволявайки на потребителя да настрои времето до 99 минути и 59 секунди или 19 часа и 59 минути.

Всеки таймер за готвене се захранва от една AAA батерия, включва голям, ясен и лесен за четене LCD дисплей и е предназначен да седи на работен плот или да бъде прикрепен към уреда чрез магнитната подложка в задната част на таймера.

Технически характеристики

Материя на корпуса:ABS пластмаса
Гаранция: 1 година
таймер: отброяващ нагоре и надолу
Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване