AQUABUILDING.com cart
Еталонни теглилки

Еталонна теглилка за калибриране F1 500g / капацитет 500гр

Производител:
ADAM EQUIPMENT
Модел:
F1 500g
Номер на продукта:
309-7526
Гаранция:
48 месеца
245.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Еталонна теглилка за калибриране F1 500g / капацитет 500гр

Еталонна теглила с капацитет 500гр, подходяща за външна настройка и калибриране на везни. Предлага се самостоятелно, опакована в пластмасова кутия.

Рагледайте документацията за продукта
Характеристики- Теглилки-112008.pdf aquabuilding_offer_4591.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване