AQUABUILDING.com cart
pH електорди

Изчерпан продукт 6мм pH електрод с форма на копие

Производител:
ETI
Модел:
823-503
Номер на продукта:
059-17721
276.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

6мм pH електрод с форма на копие

Този стъклен, копиеобразен, проникващ рН електрод е подходящ за измерване на рН в различни приложения. Сондата е идеална за проникване в полутвърди и меки материали, което я прави идеална за използване в селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост. Размерите на сондата са Ø6 x 120 мм. Работи в температурен диапазон от 0 до 80 ° C.

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_475.pdf

Изчерпан продукт  6мм pH електрод с форма на копие


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване