AQUABUILDING.com cart
Електромагнитни разходомери

Електромагнитен разходомер FN20XX.1 (DN6 до DN1200)

Производител:
ELIS
Модел:
FN20XX.1
Номер на продукта:
062-0443
Гаранция:
24 месеца
Оферта при запитване: sales@aquabuilding.com
Изпрати запитване
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Електромагнитен разходомер за измерване на дебита на електропроводими течности във водоснабдяването и топлоснабдяването, в хранително-вкусовата и химическата промишленост

Електромагнитните разходомери от серията FLONET са предназначени за професионална употреба за измерване на дебитите на електропроводими течности във водоснабдяването, топлоснабдяването, в хранително-вкусовата и химическата промишленост. Те отговарят на най-взискателните изисквания за измерване с висока точност, дългосрочна стабилност и хигиенни стандарти.

Магнитно индуктивния разходомер FLONET FN20XX.1 предлага разнообразие от функционалности като индикация за празни тръбопровод, прави вътрешна диагностика на състоянието на измервателния уред, контрол на дозиране и не само. Магнитно индукционните разходомери FLONET FN20XX.1 имат честотен, импулсен или токов изход към комуникационна линия RS 232 и RS 485.


Технически характеристики

Употреба:измерва проводими течности
Тип:компактна версия и версия с изнесен електронен блок
Облицовка на тръбата: мека или твърда гума, PTFE (тефлон)
Размери: DN6 до DN1200
Точност:± 0,2% за 10% до 100% qs ; ± 0.5% за 5% до 100% qs
Температура на флуида:до 150°C
Номинално налягане:от 0.6 до 4 МРа
Проводимост на измерената течност:от 5µS/cm
Електрически изходи:стандартни
Комуникация:линия RS 485
Специално оборудване:контрол на дозиране; сигнализация за празна тръба; автоматично почистване на броячите; вътрешна диагностика
Дължина на сензора: ISO 13359
Клас на защита:IP67 / IP68 (сензор в дистанционната версия)
Източник на захранване:24 / 115 / 230V ± 10% ; 50 до 60Hz (AC) ; 24V ± 10% (DC)
Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване