AQUABUILDING.com cart
Електромагнитни разходомери

Електромагнитен разходомер за хранителната индустрия FLONET FF10XX.1

Производител:
ELIS
Модел:
FF10XX.1
Номер на продукта:
062-0444
Оферта при запитване: sales@aquabuilding.com
Изпрати запитване
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Електромагнитен разходомер за хранително-вкусовата и химическата промишленост FLONET FF10XX.1

Индукционните разходомери от типа серия FLONET FF10XX.1 са предназначени за професионални измервания на дебита на електропроводимите флуиди в хранително-вкусовата и химическата промишленост. Измервателните уреди отговарят на всички изисквания по отношение на точността на измерване, дългосрочната стабилност на параметрите и хигиенната пригодност. Измерванията могат да се извършват и в двете посоки на потока, с висока точност на измерване и в широк диапазон от скорости на потока (0,1 до 10 m / s). Минималната необходима проводимост на измерената среда е 5 μS / cm.

Магнитно индукционният разходомер се състои от сензор, през който преминава измерената течност и електронен блок, при който сигналът от сензора може да се модифицира в стандартизирана форма, подходяща за по-нататъшна обработка в различни индустриални електронни устройства. Разходомера не съдържа подвижни механични части и ефектът му върху характеристиката на потока на флуида или налягането в тръбопровода е незначителен.

Електромагнитния разходомер може да бъде проектиран или като компактно устройство или с изнесен електронен блок. В първия случай електронният модул е монтиран директно върху корпуса, а в другия случай той е свързан към корпуса чрез специален кабел.Технически характеристики

Употреба:измерва проводими течности в хранителната индустрия
Тип / дизайн версия:компактна или версия с изнесен електронен блок
Облицовка на тръбата:PTFE (тефлон)
Размери:10 до 100mm, или 1/2" до 2 1/2"
Точност:±0.5% за скорости на потока 5 to 100% qs
Температура на флуида:+150°C
Номинално налягане:10
Мин. проводимост на измерената течност:20μS/cm, спец.случаи- 5µS/cm
Обхват на измерване:0.1 до 10m/sec
Темп.на околната среда:-5°C to +55°C
Връзки:Clamp (ITE Intertechnik DIN 32676), Tri Clamp (Tri Clover) винтови приспособления за хранително-вкусовата промишленост (DIN 11851)
Сигнални и комуникационни изходи(0) 4 до 20mA ~ (0 до qs); честотен изход 0 до 1.000Hz ~ (0 до qs); импулсен изход 0,1 до 1,00 л / имп (0 до qs); комуникационни интерфейси RS 232 и RS 485
Клас на защита:IP67 / IP68 (сензор в дистанционната версия)
Източник на захранване:24 / 115 / 230V ± 10% ; 50 до 60Hz (AC) ; 24V ± 10% (DC)

Рагледайте документацията за продукта
Брошура FF10XX_1_ENG.pdf Инструкциии за употреба на FF10XX_1_ENG.pdf

Електромагнитен разходомер за хранителната индустрия FLONET FF10XX.1


Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване