AQUABUILDING.com cart
Механични топломери Топломери с дистанционно отчитане

Турбинков топломер Siemens, вграден MBus модул, Qn = 1,5 m³/h, Батерия 11год.

Производител:
Siemens
Модел:
WFM542-G000H0
Номер на продукта:
383-11505
Гаранция:
36 месеца
373.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Турбинков топломер Siemens, с вграден MBus модул, Qn = 1,5 m³/h, дължина 110 mm, присъединяване 3/4", Батерия 11год.

Турбинкови топломери Siemens с вграден MBus модул за дистанционно отчитане, предназначени за прецизно измерване на консумираната енергия при отоплителни, охладителни и слънчеви системи. Модел WFM542-G000H0 се характеризира с номинален дебит Qn = 1,5 m³/h, дължина 110 mm, присъединителна резба G3/4" и сензори с дължина на кабела 1,5м. Предлага се в комплект с MBus модул с два импулсни входа за водомери. Работи на батерия, която е с продължителност на живот 11 години.

Този модел турбинкови топломери се предлагат като версии за монтаж на стена в различни размери. Устройствата се състоят от секция за измерване на дебита, 2 готови свързани температурни сензора и процесор, който въз основа на дебита и температурната разлика - изчислява консумацията на енергия. Стойности могат да бъдат отчетени или на самият уред или дистанционно, благодарение на комуникационните модули.

Технически характеристики

Клас на точностMID class 3
Работно напрежениеDC 3 V
ЗахранванеLithium battery
СтандартDIN EN 1434
Живот на батерията11 години
Максимален дебит3 m³/h
Номинален дебит1,5 m³/h
Температурен сензорPt1000
Размер на температурния сензорDS Ø5.0x45 mm
Дължина на кабела на сензора1.5 m
КомуникацияIrDA, M-bus и импулсни входове
Показания на дисплеяkWh
Присъединителен размерG ¾"
Начин на присъединяванеMeter: return , Sensor in the flow: directly immersed or in approved protection pockets , Sensor in the return: integrated in the return, directly immersed
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване