AQUABUILDING.com cart
Ултразвукови разходомери

Ултразвуков разходомер SONOELIS SE806X за директна вътрешна инсталация в тръбопровода

Производител:
ELIS
Модел:
SE806X
Номер на продукта:
063-0463
Гаранция:
24 месеца
Оферта при запитване: sales@aquabuilding.com
Изпрати запитване
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Ултразвуков разходомер SONOELIS SE806X за директна вътрешна инсталация в тръбопровода

Ултразвуковият разходомер от типа серия SONOELIS SE806X ( с два лъча ) за директна вътрешна инсталация в тръбопровода са предназначени да измерват моментния поток и общия обем на течността преминал през напълно наводнени и големи тръби. Използваният измервателен метод позволява да се измерват всякакъв вид течности- проводими, непроводими и корозивни течности.

Ултразвуковите разходомери работят на принципа на измерване на разликата във времената на транзита на ултразвукови вълни, движещи се в и срещу посоката на потока на флуида.

Уредът се характеризира с висока точност , незначителни хидравлични загуби и способност да измерва дебита на почти всяка течна среда.
Доставя в три конфигурации, според нуждите на потребителя: COMFORT (включва дисплей и контролна клавиатура, изходи), STANDARD (включва дисплей, изходи) , ECONOMIC (само сигнални изходи).


Технически характеристики

Употреба:измерване на проводими или непроводими и агресивни течности
Тип:директно в тръбопровода
Брой лъчи:два лъча (2B)
Размери: DN200 to DN1200
Точност:±1% при v > 0.5m/sec
Температура на флуида:0°C до 180°C
Номинално налягане:16, 40
Комуникация:RS 485 line
Електрически изходи:страндартни
Източник на захранване:90 - 260V AC 

Ултразвуков разходомер SONOELIS SE806X за директна вътрешна инсталация в тръбопровода


Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване