AQUABUILDING

Начало / Манометри / Аксиални манометри
Увеличи снимката

Манометър 0..6 bar - Ф80 - клас 2.5 - G1/4 - аксиален

Производител:
WIKA
Модел:
9070435
Номер на продукта:
054-0513
Гаранция:
12 месеца
Цена:
74.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Манометър 0..6 bar - Ф80 - клас 2.5 - G1/4 - аксиален

Манометърът на фирма WIKA работи в диапазона 0- 6 bar. Диаметърът на циферблата е Ф 80 мм. Тялото е от пластмаса. Работна температура: от -20 до +60 °C. Размер на резбата: G1/4". Манометърът е аксиален- със задно разположение на щуцера.

Манометърът е предназначен за измерване на налягането на газове и течности, които не са високо вискозни и кристализиращи и не са агресивни към частите от медна сплав.

Характеристики

Максимално работно налягане 6 bar
Минимално работно налягане 0 bar
Присъединяване G1/4"
Материал (на тялото) пластмаса
Разположение на щуцера задно (A - аксиален)
Диаметър (на циферблата) Ф80
Клас на точност Cl. 2,5
Максимална работна температура 60°C
Материал на щуцера Медна сплав

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване