AQUABUILDING.com cart
Мотофрези

Ремарке за бензинова мотофреза/ 400kg

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
076907
Номер на продукта:
502-14795
Гаранция:
36 месеца
645.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Ремарке за бензинова мотофреза/ 400kg

Ремарке за бензинова фреза, предназначена за извозване на леки и средни товари до 400кг. Характеризира се със здрава, метална констрункция и здрава ос. Разполага с две големи, гумени колела и дървена седалка. Налична е ръчна спирачка.

Окомплектовка:

Гумени колела - 2 бр.


Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_6451.pdf

Ремарке за бензинова мотофреза/ 400kg


Ремарке за бензинова мотофреза/ 400kg


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване