AQUABUILDING.com cart
Поливни системи

Разпръсквач секторен / с регулатор / 360° завъртане

Производител:
Top Garden
Модел:
Top Garden Premium
Номер на продукта:
514-15558
10.90 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Описание

Градинският секторен разпръсквач Top Garden е изработен от висококачествена пластмаса. Подходящ е за напояване на малки и средни поливни площи с максимален размер до 78 кв.м. С възможност за 360-градусово завъртане и регулиране на водната струя тази секторна пръскачка разпределя водата равномерно върху напоявания терен. Уредът те снабден с масивно колче, с което се забива в земята. Монтажът и демонтажът са изключително лесни, като присъединяването става чрез бърза връзка. Секторният разпръсквач с регулатор е подходящ за напояване на домашни градини, тревни площи, райграс, цветни лехи и много други.

Технически характеристики

МатериалПластмаса
Присъединителен типБърза връзка

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_6631.pdf

Разпръсквач секторен / с регулатор / 360° завъртане


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване