AQUABUILDING cart
Влагомери Термохигрометри Термометри за стая

Термохигрометър ThermoPro TP-53 измерва температура /-50°C до 70°C/ и влажност /10% до 99%

Производител:
ThermoPro
Модел:
TP-53
Номер на продукта:
051-12757
Гаранция:
12 месеца
35.70 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефона: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Термохигрометър ThermoPro TP-53

Термохигрометърът ThermoPro TP53 се отличава с ултра-тънка рамка, което прави LCD дисплея по-голям, а числовите показанията за температура и влажност са лесни за четене от почти всякакво разстояние. В съчетание с жълтата светлина на дисплея ще можете да четете без напрежение на очите дори в най-тъмните условия.

Термометърът е оборудвани с професионални сензори за качество, за да осигурят най-точните измервания, независимо дали са за вътрешна влажност или температура. Разполага и с индикатори за тенденции, което позволява да знаете дали са необходими корекции за вашето домакинство. Уредът измерва температурата в диапазона от -50°C до 70°C, а влажността от 10% до 99% RH.


Технически характеристики

Обхват на температурата:-50°C до 70°C (-4°F до 158°F)
Обхват влажност:10% до 99%.
Точност темп.:±1.1°C (+-2° F )
Точност влажност:+- 2% RH (30% - 80%) +-3% RH (<30% , >80%)
Батерия:2 x AAA
Осветеност на дисплея:да, жълт цвят
Дисплей:LCD
Измервателна скала:Целзий/Фаренхайт; % rh
Размери:3.3 * 2.8 * 0.8"
Записи:24-часови

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_665.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване