AQUABUILDING.com cart
Поливни системи

Съединител за маркуч 1/2" - 1/2"

Производител:
Gardex
Модел:
Gardex Luxe
Номер на продукта:
514-15572
2.59 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Описание

Съединител за маркуч Gardex Luxe се използва за свързване на два маркуча с размер 1/2”. Употребата на съединител за маркучи ще ви гарантира сигурна и стабилна връзка без течове. Съединителят Gardex е изработен от два компонента - ABS пластмаса и меко TRP покритие. Това го прави изключително здрав и устойчив на лоши метеорологични условия и външни наранявания. Всички съединители от серията Gardex Luxe се отличават със здравина и дълъг експлоатационен срок.

Технически характеристики

Брой части1
МатериалTPR, ABS
Присъединителен размер1/2"
Присъединителен типИнчов

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_6692.pdf

Съединител за маркуч 1/2


Съединител за маркуч 1/2


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване