AQUABUILDING.com cart
Поливни системи

Адаптер за кран / с вътрешна резба / присъединяване 3/4", 1"

Производител:
Gardex
Модел:
Gardex Luxe
Номер на продукта:
514-15562
2.29 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Описание

Двукомпонентният адаптер за кран с вътрешна резба Gardex Luxe е изработен от износоустойчива ABS пластмаса и меко TRP покритие за максимална здравина и стабилност при употреба. Устойчив към корозия, лоши метеорологични условия и външни наранявания. Адаптерът се поставя директно на крана и позволява свързване с конектори посредством бърза връзка. Употребата на адапатер за кран ще ви позволи бързо, лесно, удобно и без течове да присъедините градински маркуч или таймер за поливане към вашия градински кран. Адаптерът е с вътрешна резба и е подходящ за присъединяване към кранове с размер 3/4” и 1”.

Технически характеристики

Брой части1
Присъединителен размер3/4", 1"
Присъединителен типБърза връзка, Инчов

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_6701.pdf

Адаптер за кран / с вътрешна резба / присъединяване 3/4


Адаптер за кран / с вътрешна резба / присъединяване 3/4


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване