AQUABUILDING.com cart
Поливни системи

Адаптер за кран / месингов / присъединяване 1/2", 3/4"

Производител:
Top Garden
Модел:
400409
Номер на продукта:
514-15834
4.90 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Описание

Месинговият адаптер за кран Top Garden е надежден и функционален градински аксесоар. Изработен е от издържлив материал, който гарантира изключителна здравина и дълъг експлоатационен живот. Адаптерът е подходящ за присъединяване към кранове с размер 1/2” и 3/4”. Позволява да свързвате маркучи бързо, лесно и удобно чрез бърза връзка. Месинговият адаптер ще ви осигури стабилна и сигурна връзка без излишни течове. Намира приложение в различни дейности, като поливане, миене на автомобили, почистване на алеи и много други.

Технически характеристики

МатериалМесинг
Присъединителен размер1/2", 3/4"
Присъединителен типБърза връзка, Инчов

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_6809.pdf

Адаптер за кран / месингов / присъединяване 1/2


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване