AQUABUILDING.com cart
Линейни измервания

Комбиниран прав ъгъл 300мм Topmaster

Производител:
Topmaster
Модел:
281204
Номер на продукта:
082-10512
Гаранция:
6 месеца
14.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Комбиниран прав ъгъл 300мм Topmaster

Инструментът представлява комбинация от нивелир и ъгъл от 90 и 45 градуса. Тялото му е прецизно отлято с 5 машинно обработени страни. Метрично разграфяване. Много добре видими гравирани означения и покритие, устойчиво на ръжда. Гайка от висококачествен месинг и вградена чертилка.

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_707.pdf










Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване