AQUABUILDING.com cart
Дата логери за температура

Дата логер за температура / RC- 4 / USB Рекордер / LCD Дисплей / Зумер / Аларма / 16000 показания / - 40° C + 85° C

Производител:
Elitech
Модел:
RC-4
Номер на продукта:
017-18245
88.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Температурен регистратор на данни, RC-4 USB

Температурен регистратор на данни, RC-4 USB с функция за запис, с двойни сензори, LCD дисплей. Рекордерът с двоен сензор с широк диапазон на измерване се използва главно за запис на температура по време на съхранение и транспортиране на хранителни продукти, лекарства, химикали и други продукти съхранявани в складове. Използват се във всички видове складиране, като хладилни контейнери, камиони, опаковки, лаборатории или в големи бизнеси с глобална верига за доставки. Директно и лесно се свързва с компютър за обмен на данни. Когато е свързан към компютър, софтуерът автоматично отчита данни и формира отчети. Показва температура, време има аларма за превишена температура, горна/долна граница на температурата, температура Макс./Мин. стойност на LCD екрана. Двоен сензор: Вграден и външен сензор.
Използва се за запис на температурни данни за дълъг период от време.
LCD за показване на данни и настройки. Над една година живот на батерията.
Софтуер за управление на данни и включен USB кабел за лесна работа с компютър.


Характеристики

Дисплей LCD
Точност ±1 ℃/F
Капацитет на запис16000 точки (МАКС.)
Интервал на запис10s~24hour регулируем
Сензор: Вътрешен термичен NTC резисторВътрешен термичен NTC резистор
Температурен диапазон - 40° C / + 85° C

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_7309.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване